duminică, 19 iunie 2011

Premiul arhitectural pentru casa pasiva

Volumul ilustrat ‘’Primul premiu architectural pentru casa pasiva-finalistii’’ documenteaza cei 10 castigatori si 14 finalisti care au ajuns in etapa finala a concursului din 2010. Volumul a fost publicat de Institutul de Case Pasive cu sprijinul Ministerului Federal al Transpoturilor, Constructiilor si Dezvoltarii Urbane-Germania (Berlin) . 50.000 de exemplare au fost publicate.’’ Rezultatele concursului organizat de Institutul de Case Pasive arata ca un standard ridicat de eficienta energetica si de arhitectura de calitate nu se exclud reciproc. Dimpotriva, acestea se pot completa reciproc intr-un mod exceptional’’, afirma ministrul federal german. Dr. Peter Ramsauer in prefata volumului.

‘’Casa pasiva se concentreaza asupra detaliilor structurale ramanand constienta de fiecare stil arhitectural, astfel cum reiese foarte frumos din acest volum’’, adauga prof.dr. Wolfgang Feist.

Institutul de Case Pasive distribuie gratuit copii ale volumului catre toti cei interesati singurele costuri fiind cele de transport si manipulare. Pentru informatii suplimentare si comenzi va puteti adresa la info@passivehouse-international.org

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu